Voor organisaties en instellingen organiseer ik leefstijltrajecten op maat voor meer vitaliteit van medewerkers. Ik vertaal de wensen van het bedrijf en de behoeften van de medewerkers naar een concreet aanbod.

Professionaliteit, persoonlijke aandacht en vertrouwelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Een combinatie van zowel individuele gesprekken als workshops en masterclasses op locatie behoren tot de mogelijkheden.

"Janneke heeft in 2018-2019 geholpen bij het ontwikkelen van een post hbo voeding en leefstijl. Samenwerken, kennis delen en haar betrokkenheid maakten van Janneke een prettige projectgroep collega! Met haar gedrevenheid is ze in staat een heel mooi bedrijf neer te zetten waarbij ze veel cliënten helpt.”

Karen Kotten – Lips, docent en adviseur organisatie ontwikkeling, toetsing en didactiek (onderwijskunde) bij de HAN - opleiding Voeding en Diëtetiek

"Ik heb Janneke leren kennen als een gedreven professional. Als een van de eerste leefstijlcoaches was ze intensief betrokken bij de nieuwe positie van leefstijlcoaching in de eerstelijnszorg in onze regio. Samen hebben we de interventie Coaching op Leefstijl (CooL) op de kaart gezet binnen onze zorggroep PoZoB. Ook maakte ze deel uit van onze interne werkgroep waarin we de rol van leefstijlinterventies in het zorgproces verder uitwerkten. Ik waardeer haar enthousiasme, haar ondernemerschap en doortastendheid."

Ingrid Andela - Programmamanager Innovatie Persoonsgerichte Zorg bij PoZoB